Voorwaarden

Mocht je vanwege bepaalde redenen willen stoppen met je rijles pakket, dan worden de lessen los berekend. Het eventueel resterende bedrag wordt dan binnen 8 weken teruggestort.

Mocht je over je pakket heen zitten dan zullen de lessen los worden berekend ,leerling is zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de lesuren van het genomen pakket.Voor het examen dient alles volledig zijn afbetaald! .

Wanneer je over je pakket heen zit en nog niet klaar bent voor examen kan je losse lessen nemen om als nog voor te bereiden op je examen .Mocht je niet voldoende rijlessen willen nemen dan zal er geen praktijk examen worden aangevraagd.

Een aanbetaling van €250 bij de eerste rijles is verplicht.

Bij verzuim of verhindering meld je je tenminste 24 uur van te voren af. Indien dit niet het geval is, wordt per les een vergoeding van €40 berekend.

Een te laat afgezegde les wordt niet in rekening gebracht indien er een dringende reden is zoals bijvoorbeeld: het overlijden van een naaste familie, begrafenis of spoedopname in het ziekenhuis.

Bij agressief gedrag kan de rijinstructrice de lessen (tussentijds) beëindigen.

Bij het niet tijdig betalen vervallen de termijnbetalingen. De termijnbetalingen en afspraken worden in overleg met de rijinstructrice gemaakt.

Wanneer je een tussenstop wil nemen in de rijopleiding, dan blijven de vooraf besproken betalingsafspraken staan.

Om lessen te kunnen volgen moet je minimaal 16,5 jaar zijn.

Voor de rijlessen moet je altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebben.

Wanneer je te laat bent voor je rijles, dan wacht je instructrice altijd 15 minuten op de afgesproken plaats. Wanneer je na 15 min niet gearriveerd bent, brengen wij de volledige les in rekening.

Mocht er een examen staan ingepland en blijkt voor het afrijden dat de leerling nog niet klaar is voor het examen, dan heeft de rijinstructrice het recht om de examen datum te verschuiven. 

Contact

Autorijschool Amal
Poldermolenweg 208
1333 BK Almere

0645501579
Last van faalangst?

Last van faalangst?

Geplaatst op: 2018-10-23

Heb je last van faalangst? Autorijschool Amal is gespecialiseerd in het lesgeven bij faalangst en kan jou helpen om over deze angst heen te komen! Onze speciale manier van lesgeven bij faalangst geeft jongeren en ...

Lees meer Meer nieuws
Uitbreiding Autorijschool Amal: Den Bosch en Almere

Uitbreiding Autorijschool Amal: Den Bosch en Almere

Geplaatst op: 2018-10-23

Autorijschool Amal breidt uit! Om ervoor te zorgen dat in drukke periodes leerlingen niet op een wachtlijst komen, en je nooit zonder rijles zit, lessen wij nu ook in Den Bosch en Almere. Met hulp van onze nieuwe ...

Lees meer Meer nieuws
  • Wanneer Ik het even niet meer zag zitten wist zij dat altijd positief om te buigen waardoor Ik weer vertrouwen kreeg in mezelf

    Stephanie Alida
  • Mijn dochter is in een keer geslaagd bij Amal. Begeleiding en inschatting uitstekend!!

    Marja Niewenhuijse
Stephanie Alida Marja Niewenhuijse

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.